News

Popovici Nitu Stoica & Asociatii – partener principal al Colegiului Juridic Franco-Român de Studii Europene la colocviul aniversar << 20 ans et le temps du Droit >>

București | 02 Noiembrie 2015

« 20 ANS ET LE TEMPS DU DROIT »
6-7 Noiembrie 2015 , ora 09:30 - Facultatea de Drept a Universității din București

Colegiul Juridic Franco-Român de Studii Europene împlinește două decenii de existență, confirmându-și de-a lungul acestor ani statutul de for al școlii de drept european și comparat din România.

Evenimentul va fi marcat printr-un colocviu aniversar care va avea loc la Facultatea de Drept a Universității din București în perioada 6-7 noiembrie 2015 structurat în șase secțiuni de comunicare paralele, pe diverse teme de drept.

Temele vor fi prezentate și moderate de peste 70 de personalități academice de elită ale comunităților juridice din Franța și România, dar nu numai. Pentru informații suplimentare accesați http://collegejuridique.ro/colloque-20-ans/.

Popovici Nițu Stoica & Asociații susține organizarea evenimentului, fiind partener principal al Colegiului Juridic Franco-Român de Studii Europene și al Facultății de Drept a Universității din București.

Dl. Ernest Popovici, partener fondator al SCA Popovici Nițu Stoica & Asociații : „Suntem încântați să fim alături de Colegiul Juridic Franco-Român de Studii Europene și de Facultatea de Drept a Universității din București la această aniversare, cu atât mai mult cu cât un număr important de avocați colaboratori ai SCA Popovici Nițu Stoica & Asociații  sunt deopotrivă absolvenți ai Colegiului. Îi dorim continuitate acestui frumos parteneriat care și-a demonstrat deja, în cei douăzeci de ani de activitate, succesul și rolul de formator important al specialiștilor în drept”.

Popovici Nițu Stoica & Asociații este una din societățile de avocatură de primă ligă din România și principala opțiune în materie de servicii juridice pentru clienții de limbă franceză, având o divizie francofonă solidă și acordând de-a lungul timpului asistență unora din cei mai mari investitori francezi de pe piață.

 

Valid XHTML 1.0 Transitional