Press Reviews

Popovici Nitu & Asociatii, avocatii dezvoltatorului unui proiect fotovoltaic de 15MW

Bizlawyer, 18 Februarie 2013

Presssburg Partners, o companie de investitii in proiecte de energie regenerabila, cu sediul in Austria, si firma locala Est Solar Engineering, devolta un parc fotovoltaic pe 24 de ha ce au apartinut unei ferme dezafectate, la 85 de km distanta de Bucuresti.

Compania germana Alpine Energie a proiectat intregul sistem cu o capacitate totala de 15MW si se va ocupa de livrarea si montajul panourilor fotovoltaice.

PNSA

Firma de avocatura Popovici Nitu & Asociatii a fost implicata in acest proiect, fiind alaturi de Est Solar Engineering in negocierile pentru asocierea cu Presssburg Partners si, ulterior, in aranjamentul de finantare cu o banca finantatoare din Austria.

Potrivit constructorului, in apropiere de localitatea Frasinet (Calarasi) sunt montate 61.500 de module policristaline si 466 de invertoare. Constructia a inceput in noiembrie, finalizarea ansamblului fiind realizata la cateva luni distanta.

ALPINE-ENERGIE, companie infiintata in 1920, cu filiale în Germania, Austria, ElveTia, Luxemburg, Polonia, Republica Ceha, Ungaria si Italia, este activa in productia si transportul energiei.

Pressburg Partners este o firma de consultanta care investeste în proiecte promitatoare în domeniul energiei regenerabile. Ca investitor unic sau cu parteneri joint-venture, compania se angajeaza in proiecte prin planificarea, finantarea si implementarea cu succes a acestora.

Est Solar Engineering este un dezvoltator român de proiecte in domeniul energiei regenerabile. In proiectul realizat împreuna cu Pressburg Partners, compania este responsabila pentru obtinerea autorizatiilor si dezvoltarea parcului de energie solara.

Mai mult >>

 

 

Valid XHTML 1.0 Transitional