Press Reviews

Popovici Nitu & Asociatii, avocatii SIVECO România într-un proiect al Comisiei Europene

Bizlawyer, 10 Aprilie 2013

SIVECO România, liderul caselor românesti de software, a fost acompaniata de firma de avocati Popovici Nitu & Asociatii într-un proiect public important, câstigat în Belgia. Integratorul software va dezvolta un portal complex pentru Oficiul pentru Publicatii al Comisiei Europene, ce va asigura accesul a peste o jumatate de milion de utilizatori din spatiul UE la informatii privind legislatia (EUR-Lex), publicatiile (EU Bookshop) si la contractele de achizitii publice (TED) ale Uniunii Europene.

PNSA

În urma câstigarii licitatiei organizate în anul 2012 de catre institutia europeana, SIVECO România va furniza servicii de dezvoltare software si mentenanta, în cadrul unui contract cadru încheiat pentru urmatorii doi ani.

Echipa de avocati implicata în proiect a fost coordonata de catre Alexandru Ambrozie, partener Popovici Nitu & Asociatii. De-a lungul timpului, echipe pluridisciplinare de avocati conduse de Alexandru Ambrozie au asistat SIVECO Romania si in alte proiecte internationale derulate în mai multe tari din Europa, Africa si Asia.

La ora actuala, compania dezvolta peste 20 de proiecte pentru organizatii importante ale UE, printre care: Agentia Europeana de Siguranta a Aviatiei, Eurostat - Institutul de Statistica al Uniunii Europene, Agentia Executiva pentru Sanatate si Consumatori si EuropeAid - Oficiul de cooperare din cadrul Comisiei Europene.

De asemenea, SIVECO România dezvolta si exporta solutii IT si proiecte de consultanta cu valoare adaugata ridicata catre tari din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si spatiul Comunitatii Statelor Independente.

Înfiintata în 1992 si cu peste 1.000 de angajati în prezent, SIVECO România îi are ca actionari pe SIVECO Netherlanden BV, Intel Capital Corporation & Enterprise Investors si SIVECO Romania Management.

Popovici Nitu & Asociatii este una dintre cele mai puternice firme de avocatura de pe piata locala, fiind recunoscuta drept Firma de Avocatura a Anului in Romania si de catre prestigioasa publicatie britanica The Lawyer, în cadrul Galei PremiilorEuropene The Lawyer 2012, eveniment ce a avut loc anul trecut la Monte Carlo.

Mai mult >>

 

 

Valid XHTML 1.0 Transitional