Press Reviews

Avocații de la Popovici Nițu Stoica & Asociații au asistat frații Pavăl în preluarea proiectului de birouri The Bridge pentru 200 mil. euro

Ziarul Financiar | 02 August 2018

Casa de avocatură Popovici, Nițu, Stoica & Asociații a asistat cumpărătorul, respectiv frații Adrian şi Dragoş Pavăl, în preluarea proiectului de birouri The Bridge pentru 200 mil. euro. Vânzătorul a fost dezvoltatorul imobiliar Forte Partners. Echipa de avocați a Popovici Nițu, Stoica & Asociații a fost condusă de Valentin Creața şi Ioana Sampek, ambii avocați asociați.

PNSA
PNSA a asistat preluarea proiectului de birouri The Bridge

“Ne simțim onorați să fi fost alături de Dragoş şi Adrian Pavăl, fondatorii Dedeman (cea mai mare firmă deținută de antreprenori romani - n.red.), în cea mai mare achiziție a unui antreprenor român”, spune Valentin Creața.

Dragoş şi Adrian Pavăl, cei doi antreprenori care controlează retailerul de bricolaj Dedeman, cea mai mare companie antreprenorială românească cu afaceri de 1,4 mld. euro anul trecut, au preluat proiectul de birouri The Bridge din zona Orhideea din Capitală, pentru 200 mil. euro, conform estimărilor ZF.

Proiectul The Bridge, care cuprinde trei faze şi va avea o suprafață de aproximativ 80.000 mp, a fost preluat de către grupul Dedeman. Prima faza a fost închiriată integral către chiriaşi precum BCR şi IBM, a doua fază se află în construcție şi a fost preînchiriată către UPC, Schlumberger şi Medicover, iar faza a treia se află în stadiul de pregătire.

Birourile The Bridge sunt dezvoltate de compania Forte Partners pe terenul fostei fabrici de pâine Spicul, vizavi de Carrefour Orhideea. Cel mai mare chiriaş al proiectului de birouri The Bridge este BCR, cea mai mare bancă din România. De altfel BCR este unul dintre finanțatorii grupului Dedeman.

Înființată în anul 1995, casa de avocatură Popovici Nițu Stoica & Asociații numără peste 80 de avocați şi consultanți, din care 15 avocați asociați, din cele mai recente date ZF. Este unul dintre cei mai importanți jucători din avocatura de business locală.

Sursă: Ziarul Financiar

Articol publicat în ediția tipărită a Ziarului Financiar din data de 02.08.2018

 

 

Valid XHTML 1.0 Transitional