Press Reviews

Avocaţii de la Popovici Niţu Stoica & Asociaţii au asistat fraţii Pavăl în preluarea proiectului de birouri The Bridge pentru 200 mil. euro

Ziarul Financiar | 02 August 2018

Casa de avocatură Popovici, Niţu, Stoica & Asociaţii a asistat cumpărătorul, respectiv fraţii Adrian şi Dragoş Pavăl, în preluarea proiectului de birouri The Bridge pentru 200 mil. euro. Vânzătorul a fost dezvoltatorul imobiliar Forte Partners. Echipa de avocaţi a Popovici Niţu, Stoica & Asociaţii a fost condusă de Valentin Creaţa şi Ioana Sampek, ambii avocaţi asociaţi.

PNSA
PNSA a asistat preluarea proiectului de birouri The Bridge

“Ne simţim onoraţi să fi fost alături de Dragoş şi Adrian Pavăl, fondatorii Dedeman (cea mai mare firmă deţinută de antreprenori romani - n.red.), în cea mai mare achiziţie a unui antreprenor român”, spune Valentin Creaţa.

Dragoş şi Adrian Pavăl, cei doi antreprenori care controlează retailerul de bricolaj Dedeman, cea mai mare companie antreprenorială românească cu afaceri de 1,4 mld. euro anul trecut, au preluat proiectul de birouri The Bridge din zona Orhideea din Capitală, pentru 200 mil. euro, conform estimărilor ZF.

Proiectul The Bridge, care cuprinde trei faze şi va avea o suprafaţă de aproximativ 80.000 mp, a fost preluat de către grupul Dedeman. Prima faza a fost închiriată integral către chiriaşi precum BCR şi IBM, a doua fază se află în construcţie şi a fost preînchiriată către UPC, Schlumberger şi Medicover, iar faza a treia se află în stadiul de pregătire.

Birourile The Bridge sunt dezvoltate de compania Forte Partners pe terenul fostei fabrici de pâine Spicul, vizavi de Carrefour Orhideea. Cel mai mare chiriaş al proiectului de birouri The Bridge este BCR, cea mai mare bancă din România. De altfel BCR este unul dintre finanţatorii grupului Dedeman.

Înfiinţată în anul 1995, casa de avocatură Popovici Niţu Stoica & Asociaţii numără peste 80 de avocaţi şi consultanţi, din care 15 avocaţi asociaţi, din cele mai recente date ZF. Este unul dintre cei mai importanţi jucători din avocatura de business locală.

Sursă: Ziarul Financiar

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 02.08.2018

 

Valid XHTML 1.0 Transitional