Press Reviews

Avocatul Silviu Stoica de la Popovici Nitu & Asociatii vine la ZF Top Tranzactii

Ziarul Financiar | 18 Martie 2015

Silviu Stoica, avocat asociat în cadrul firmei de avocatura Popovici Nitu & Asociatii, vine la ZF Top Tranzactii, evenimentul dedicat pietei de fuziuni si achizitii pe care ZF îl organizeaza pe 31 martie.

PNSA

Silviu Stoica este unul dintre coordonatorii departamentului M&A din cadrul Popovici Nițu & Asociații, precum şi coordonator al practicii de concurență şi antitrust. Stoica are experiență în a asista fonduri de private equity şi investitori strategici în legătură cu investițiile lor în România.

Printre clienții săi se află companii din industria oțelului, tutunului, agrobusiness, IT&C, servicii medicale şi farma, fiind implicat în tranzacții derulate de Oresa Ventures, Innova şi Cargill.

Evenimentul ZF Top Tranzacții care are loc pe 31 martie în Capitală, aduce la aceeaşi masă actorii din spatele celor mai mari deal-uri - vânzătorii, dar şi cei care au avut curajul să cumpere - consultanții, avocații, managerii din industria de private equity dar şi antreprenori care se gândesc să facă acest pas.

Cu ocazia evenimentului, ZF lansează catalogul TOP TRANZACŢII, care prezintă cele mai mari deal-uri din 2014, dar şi din primele luni ale acestui an. Activitatea de fuziuni şi achiziții a dat semne de revigorare în ultimul an, iar consultanții vorbesc pe un ton optimist despre 2015.

Autor: Ioana David
Sursă: ZF

Articol publicat în ediția tipărită a Ziarului Financiar din data de 18.03.2015

 

 

Valid XHTML 1.0 Transitional