News

PNSA alături de BRD - Groupe Société Générale în investiția în CIT One

6 Octombrie, 2020

Popovici Nițu Stoica & Asociații a asistat BRD - Groupe Société Générale în tranzacția recent finalizată prin care BRD, BCR și Raiffeisen Bank România au devenit acționari cu cote egale în CIT One, una dintre cele mai importante companii de servicii integrate de transport, procesare şi depozitare valori de pe piața din România. Tranzacția primise în prealabil undă verde de la Consiliul Concurenței.

PNSAPNSA alături de BRD - Groupe Société Générale în investiția în CIT One

PNSA a fost alături de BRD - Groupe Société Générale pe parcursul întregului proces, de la discuțiile inițiale privind structurarea și finanțarea tranzacției, pană la negocierea documentelor de tranzacție și pregătirea și susținerea documentației specifice pentru a obține aprobarea Consiliului Concurenței.

Echipa PNSA a fost condusă de Silviu Stoica (avocat asociat) pentru tot ce a însemnat partea de tranzacție și de Mihaela Ion (avocat asociat) pe componenta de dreptul concurenței și antitrust. Alături de ei au fost implicați și Vlad Ambrozie (M&A) și Laura Ambrozie (Concurenta), ambii avocați colaboratori coordonatori.

Înființată în anul 1995, Popovici Nițu Stoica & Asociații este unul din liderii avocaturii de afaceri în România. Popovici Nițu Stoica & Asociații grupează peste 80 de avocați și consultanți, din care 16 avocați asociați, dispunând de expertiză la cel mai înalt nivel, larg recunoscută în mediul de afaceri și profesional.

 

Valid XHTML 1.0 Transitional